Over ons

Ben jij werkzaam als apothekersassistent in een openbare, poliklinische of klinische apotheek en zoek jij een opleiding om je vakkennis op peil te houden of te vergroten? Dan zit je helemaal goed bij Farmacie Opleidingen. Wij bieden uitdagende scholing voor jou als (toekomstig) pharmacy practitioner of assistente in een openbare farmacie.

Voorheen werd de opleiding Pharmacy Practitioner verzorgd door PAOFarmacie. Farmacie Opleidingen heeft deze opleiding overgenomen van PAOFarmacie. Naast de opleiding Pharmacy Practitioner biedt Farmacie Opleidingen een breder aanbod aan scholing en specialisatiemodules.

Het scholingsaanbod van Farmacie Opleidingen combineert interactieve online cursussen, praktische teamtrainingen en een handige leerapplicatie om te oefenen met je vakkennis.

In al onze scholing staat de beroepspraktijk van de apothekersassistent(e) centraal.

Medicatieveiligheid staat hoog op de agenda van de farmacie. Nieuwe ontwikkelingen, omgaan met mondige patiënten, elektronisch voorschrijven en betrouwbare voorlichting geven. Dit vraagt om een andere manier van werken. Farmacy Opleidingen speelt in op deze ontwikkelingen.

Voor assistenten die zich verder willen specialiseren zijn er verschillende specialisatiemodules beschikbaar. Zo kan elke assistent(e) zich op zijn of haar niveau ontwikkelen.

Jouw vak is altijd in beweging en het is daarom belangrijk om je kennis op peil te houden. Farmacie Opleidingen zoekt continu naar nieuwe werkvormen ter ondersteuning van het studeren. Daarom bevatten onze cursussen veel praktijkopdrachten en herhalingsoefeningen. Onze speciale app helpt je om ook na de opleiding je vakkennis te trainen met korte kennisvragen.